Allmänt

Värst är smärtan!

Hej fina du! Förlåt för en otroligt dålig uppdatering den senaste tiden. Jag har haft otroligt ont i höft och ben i två veckor nu och sen igår har fokus legat på nya jobbet.

Jag trivs redan jättebra på stället där jag är, mycket nytt att komma in i efter närmre 1.5 år hemma med loppan. Men snart nog ska allt sitta. Jag skulle ljuga om jag skrev att jag inte har känt av någon smärta, för det är inte helt sant. Jag har bitit ihop och under arbetspassen så gott det går och fokuserat på arbetet.

Idag efter jobb var jag hos min naprapat igen! Han kollade lite reflexer i benet då foten har domningar, tänk dig att foten har somnat, precis så har jag haft det i två veckors tid nu. Jag vill inte klaga och gnälla, för där finns faktiskt personer som har det ännu jobbigare och inte gnäller alls.

Han uteslöt i alla fall diskbråck som tur var! Efter lite övningar och knak här och där, ville han trycka på vissa punkter på bakdelen. På vänstersida kände jag inget alls, när han däremot började trycka på högersida ville jag smälla till honom. Han konstaterade att eftersom kroppen både har gått igenom en graviditet samt att jag jag burit Tuva-Li på enbart vänstersida, så har muskelfästena släppt på högersida och därav överarbetar den muskeln just nu.

Så nu ska här göras övningar varje kväll, 3 x 15 samt kylas med en ispåse i tio minuter efter under tio dagar. Förhoppningvis märker jag skillnad om några dagar. Därefter ska här börja tränas och stärka musklerna och de sista kilona ska bort, jag älskar kroppen men jag har bara en och den ska räcka länge..

Just nu mår jag fruktansvärt illa efter att han tryckte ut de värsta spänningarna i muskeln! Nu ska jag väl inte ta ut segern i förskott men domningarna i benen och foten känns mycket bättre redan..

La mig redan kvart över sju tillsammans med loppan!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.