Allmänt

Nervös!

Trots att alla mina låsningar inte kroppen inte är fixade hos min naprapat än, så tänker jag inte börja februarimånad med att vara sjuk!

Imorgon är det dags! Efter 16 månader som föräldrarledig är det dags att återgå till en “normal” vardag, en ordentlig inkomst och få det där sociala med vuxna. Tuva-Li ska “på riktigt” vara på förskolan, jag ska lämna henne runt 07:20 för att sedan köra mot jobb!

Imorgon kommer jag inte stanna i tio minuter vid lämning, imorgon är det pussar och ett hejdå som gäller. Ångesten är stor och jag mår galet illa. Hur ska jag klara av att lämna henne om hon börjar gråta hysteriskt? Hur kommer hon ha det under dagen?

Jag vet att hon kommer ha det bra och att mitt jobb kommer ge oss en bättre framtid rent ekonomiskt. Det är för Tuva-Li’s skull! Det är för henne och hennes framtid.

34 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.