Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Bra inskolningsdag!

God förmiddag finaste du! Hur har din måndag börjat? Bra hoppas jag att svaret blir. Vi kom hem för ett litet tag sen och Tuva-Li vilar middag. Hon hann knappt få i sig lunchen innan hon slocknade. 

Idag stannade jag i cirka tio minuter och sen sa jag hejdå till henne. Hon vinkade och sen tog hon ett av de större barnen i handen och sprang iväg och lekte. Jobbigt att gå men samtidigt skönt att veta att hon trivs så pass bra att hon bara vinkar hejdå och sen springer iväg. Vi ska göra likadant imorgon igen, så jag får se vad jag hittar på under den tiden..

Idag körde jag hem till Eva och barnen och drack kaffe där. Relativt nära och bra om de skulle ringa från förskolan. Blev inget jättelångt besök men kändes bara onödigt att köra hem. Hade hunnit hem för att sen mer eller mindre vända tillbaka.

Nu blir det lite bloggläsning, svara på kommenterar och fixa lite bilder till ett inlägg med en samarbetspartner. Kram på dig så länge.

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *