Allmänt

Onsdagsmorgon!

God morgon underbara du! Jag hoppas att du har fått sova bra inatt och att du vaknade utvilad. Redan onsdag, vad händer med veckorna, om två veckor exakt så är det tillbaka till verkligheten på riktigt, för både min och Tuva-Li’s del.

Idag är det dags för tredje inskolningsdagen och jag hoppas att det går lika bra idag som igår men det tror jag nog att det kommer göra. Blir nog en innedag idag också, så hon hinner vänja sig lite vid stället och lära känna några av barnen samt pedagogerna.

I eftermiddag kommer pappa och farmor hit på fika. Får svänga inom Willys på vägen hem sen från förskolan och handla lite mjölk och fika. Måste ha matlagningsgrädde till såsen med, ikväll blir det hemmagjorda köttbullar, sås och potatis till middag. Vad planerar du för middag idag?

Nu ska jag passa på att svara på kommenterar medan Tuva-Li myser i soffan här bredvid mig framför babblarna. Uppdaterar lite senare ♥IMG_6458

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *