Allmänt

Inskolningsdag två och utedag!

Trevlig eftermiddag fina du! Hur har du det i kylan? Jag hoppas att du har fint väder trots att det är kallt. I Helsingborg har solen varit framme men det har varit kallt ändå.

Andra dagen på inskolningen och det känns helt rätt! Idag hann jag bara ta av Tuva-Li ytterkläderna och sen sprang hon in och lekte med barnen. Känns jättebra att hon vågar släppa mig direkt, hon lekte fint med barnen som var inomhus idag tillsammans med henne. Vid samlingen gick hon runt och tittade och vid fruktstunden satt hon fint i ena pedagogens knä och åt sin banan. Känns som att jag kan låta henne vara där “själv” medan jag smiter in i personalrummet om någon dag, får se vad pedagogerna säger om det.

Nu har vi precis kommit in från lekplatsen och medan Tuva-Li leker på sitt rum ska jag passa på att dammsuga över här hemma. Ska diska upp tallrikarna efter vår lunch med, just nu står de i ett vattenbad i vasken.

Uppdaterar senare igen! Svarar även på alla kommenterar som har kommit in när jag har städat klart. Kram ♥IMG_6443

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *