Allmänt

Innerligt ledsen!

Jag blir så otroligt ledsen och jag skäms! De senaste dagarna har jag fått mail från flera vinnare där deras vinster ännu inte har dykt upp. Vissa utav vinsterna fick jag hem från företagen för att själv skicka ut till vinnarna, vissa vinster har ännu inte kommit fram – PostNord är inte att lita på och ibland tar det flera veckor känns det som för ett paket att komma fram.

Vissa företag skulle jag återkomma till med vinnarens uppgifter för att dem sedan skulle skicka till vinnarna. Vissa har fått sin vinst, andra har fått delar av sin vinst och andra har inte fått sina vinster alls. Jag tycker att det är himla tråkigt när varken postgång fungerar eller när vinnarna inte får hela sin lovade vinst eller att vinsten ännu inte har kommit.

Det är jag som bloggare, som har ordnat med alla företag och inlägg som får skämmas när mailen trillar in från vinnarna! Det är jag som privat person som har skickat vissa vinster när PostNord inte sköter sitt. 

Jag har i två dagar suttit och mailat olika företag i julkalendern som bara har levererat delar eller inget alls av vinsterna! Jag har inte ens fått svar från företagen i fråga..

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att era vinster ännu inte har kommit! Det är JAG som får skämmas och stå med skämslappen för att företagen inte lever upp till det vi har kommit överens om i mailkonversationer. Men jag ska också göra allt jag kan för att ALLA vinster ska hitta rätt ♥IMG_6444

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.