Allmänt

En bra tisdag!

Hej finaste du! Hoppas att din tisdag har varit bra och att din kväll blir lugn och skön. Tuva-Li slocknade medan hon fick kvällsvällingen och sover nu gott sen ett tag tillbaka, att skolas in tar verkligen på krafterna.

Vi var hemma från förskolan strax efter klockan elva idag! Både jag och Tuva-Li fick i oss lite lunch sen kröp lillfröken upp själv i sin säng och la sig. Satt därinne en stund så hon somnade ordentligt. Medan hon vilade passade jag på att städa över toaletten och damma överallt.

Fick väcka loppan efter närmre två timmars vila, satte på oss ytterkläder och gick ut på lekplatsen ett tag. Kallt men skönt med frisk luft och Tuva-Li sprang runt på lekplatsen – glad och nöjd. Passade även på att hämta ut ett paket med när vi ändå var ute.

Nu blir det en lugn kväll för mig, städningen är avklarad, Tuva-Li sover och jag ska spendera lite tid framför tv:n. Ska passa på att ta igen läsning av bloggar med. Kram kram ♥

Hann inte mer än sätta Tuva-Li i bilen efter inskolningen, så slocknade hon!
Hann inte mer än sätta Tuva-Li i bilen efter inskolningen, så slocknade hon!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.