Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Simmat!

Äntligen är vårens sim igång igen och Tuva-Li älskade att få vara i vattnet! Något som var mindre roligt var att behöva ligga på rygg och öva. Men ryggsim är faktiskt de första som de kommer få lära sig i sinom tid. Så bara vänja henne.

Hade vi haft ett badkar här hemma hade man kunnat vänja henne mer men jag får helt enkelt ta det varje lördag på babysimmet. Jag kommer dock aldrig tvinga henne till att ligga på rygg, för hon ska inte bli rädd för vatten.

Nu är vi hemma igen och hon har sovit i sin säng i snart en timme. Ute har det precis slutat snöa och det lär säkert töa bort, då det är plusgrader ute. Jag ska fixa lite medan loppan sover, så jag uppdaterar bättre sen! ♥

Tuva-Li änvänder ingen vanlig snutt, hon har tagit min kofta som jag har haft sen hon föddes.
Tuva-Li använder ingen vanlig snutt, hon använder min kofta som jag har haft sen hon föddes.

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *