Allmänt

Mitt i veckan!

God kväll fina du! Hur har din dag varit? Jag hoppas att du har klarat dig undan både stormvindar och snö.

Vår dag har gått i ett känns det som! Imorse körde vi hemifrån för jag skulle skriva på lite papper, känns otroligt skönt att veta att kommande månader ordnar sig. Efter mitt lilla möte körde vi ut till IKEA i blåsten.

Kom lite snöblandat regn när vi körde dit, men det var inget jämfört med hur det såg ut när vi var klara inne på IKEA. Så efter en snabb shoppingtur där körde vi hem direkt – inget väder att vara utomhus i!

Fått upp lampan i sovrummet, hunnit namna lite kläder och skor med våra namnlappar som kom idag, kommer visa hur dem ser ut i ett eget inlägg imorgon. Sen har vi bara myst och lekt här hemma. Tillåter vädret det imorgon blir det en tur ut till lekplatsen, idag var inget roligt väder att vara ute i.

Nu ska jag kolla på Renées brygga och sen blir det sängen! Tuva-Li sover sen en timme tillbaks och jag hoppas hon fortsätter sova gott i sängen. Alla kommenterar svarar jag på imorgon, kram underbara du ♥IMG_6246

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *