Allmänt

Måndagkväll..

God kväll kära du! Jag hoppas att din måndag har varit bra och att du har fått en härlig start på din vecka. Vår måndag blev lugn och skön med småfix här hemma.

Började dagen och förmiddagen med att snygga till vagnen som blev såld! Fick ett ryck efter det och ändrade gardiner i vardagsrummet och satte fram mina vanliga lampor. Imorgon ska stjärnorna ner från köket, mitt sovrum samt vardagsrummet. Tuva-Li’s lilla julgransträd är borta och hennes rosa lampskärm är framme.

Tuva-Li är nattad för kvällen och jag sitter i soffan framför TV4 och kollar på Tillsammans mot cancer, blir väl en och annan tår om jag känner mig rätt. Jag är alltid så känslig när det gäller saker och sjukdomar som ligger mig nära. Knappt tre månader innan Tuva-Li valde att göra entré, så dog min morfar och hennes gammelmorfar i denna hemska sjukdom.

Sen den dagen han dog har jag alltid sagt att jag har fått en skyddsängel. Och jag tror på något vis att han skyddade både mig och Tuva-Li från att komma nere på Rhodos. Låter kanske märkligt för dig! Och det är inte bara jag som har en skyddsängel, Tuva-Li har också fått en!

Imorgon blir det en lugn dag med handling på schemat! Kylen och frysen ska fyllas på här hemma och man får passa på när man är fri och inte har något planerat. Skönt att få handlat under förmiddagen med så man kan mysa resten av dagen och hinna med annat.

Ska sätta mig och leta efter en spegel nu ikväll tänkte jag! Är ute efter en spegel med vit eller silverram. Inte jätteenkelt att hitta och jag återbruka gärna än köper nytt hela tiden.

Nu blir det att runda av här och kolla klart på Tillsammans mot cancer, svara på kommenterar och om ett tag blir det sängen. Kram på dig ♥IMG_6170

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.