Allmänt

Fredag igen!

Redan fredag och hur fort har årets första vecka gått? Tuva-Li slog upp ögonen strax innan klockan sju, tidigt ja men lika bra att börja vänja kroppen vid det, för snart kommer vi gå upp ännu tidigare.

Jag börjar jobba klockan åtta om dagarna sen, så Tuva-Li måste lämnas runt kvart över sju för att jag ska hinna till jobb sen. Känns jobbigt att lämna henne så tidigt när hon fortfarande är liten men det ska nog gå bra. Det är inte så att hon behöver vara på förskolan mellan 07-18.

Men först lägger vi fokus på inskolningen som sker den 16 januari! Jag hoppas att inskolningen går smidigt, så det inte blir jobbigt att lämna henne på riktigt sen när det väl är dags.

Givetvis kommer det komma perioder när det blir tårar när man ska gå ut genom dörren. Jag hoppas inte men så har nog alla föräldrar det någon gång under barnens skolgång.

Idag funderar jag på att plocka ner granen här hemma! Stjärnorna i fönsterna får vara uppe ett tag till tror jag, mysigt när det är mörkt ute att ha de tända. Har du plockat bort gran och julpynt än?

Nu ska vi mysa vidare här hemma! Ha en fin fredagsförmiddag, så hörs vi lite senare igen. Kram kram ♥IMG_5465

28 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.