Allmänt

Onsdag!

God morgon vackra du! Hoppas att du har fått sova gott inatt och att du vaknade utvilad. Själv vaknade jag till någon gång inatt av att det blåste rejält och att det lät som en himla hagelskur ute som smattrade på fönsterna.

Tuva-Li sov som en stock och hade gjort det sen halv åtta! Jag har varit väldigt bortskämd med att hon har sovit bra sen hon föddes, ibörjan när hon var mindre och ammades fick jag själv ställa klockan för att väcka henne, så hon fick äta. Ni som har ammat vet hur det känns med överfyllda bröst om det går för lång tid mellan tillfällena.

Som du vet har jag månadens blogg här i bloggen varje månad! Denna kommer ta en paus, hur länge vet jag inte men det tar mycket tid och energi från mig dels fixa med inläggen, ställa samman alla nominerade och sen fixa inlägg när omröstningarna är avslutade.

Sen tar det mer energi från mig när det ändras bloggadresser och jag måste in och ändra det i omröstningsinläggen, när folk slutar blogga och det måste tas bort.

Istället kommer jag börja med något nytt från och med februari! Då och då, inte varje vecka, kommer jag personligen välja ut en blogg jag gillar och tipsa om den här i bloggen. Samt att bloggen kommer synas både i min meny här i bloggen och som ett fastnålat inlägg i min grupp Bloggvänner på Facebook.

Nu ska vi mysa vidare här hemma! Klockan tolv har vi tvättid och under eftermiddagen kommer nya sängen. Kram på dig så länge IMG_5958

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.