Allmänt

Tidig tisdag och vinst!

God morgon eller kanske god förmiddag! Säg vad du vill helt enkelt, hoppas att du sov gott inatt och att din tisdag har börjat på bästa sätt.

Tuva-Li vaknade halv fem imorse, men lyckades få henne att somna om till strax efter halv åtta. Själv slog jag upp ögonen vid kvart i sju förutom den korta stunden vid halv fem imorse.

Nu har jag precis städat över toaletten här hemma! Gjorde aldrig det igår när jag tog de andra rummen. Skönt att ha städat över överallt här hemma nu, så man kan ta egentid i soffan de tillfällena Tuva-Li vilar. Idag ska hennes nya hylla upp på rummet, så jag hoppas att det blir bra, ska dock byta ut lådorna mot vita och rosa, då de som följer med är röda och grå. Passar inte riktigt med nyanserna på hennes rum!

Ska passa på att spana in Butik Stilrent också, då jag vann ett presentkort hos dem inne hos Lina i hennes julkalender hon hade i december. Perfekt vinst, då jag vill ha lite snygga ljuslyktor i mitt sovrum.

Nu ska jag fortsätta här hemma! Svara på mail och kommentarer ska också svaras på, uppdaterar lite senare igen. Kram på dig

IMG_5886
Tuva-Li hjälpte till med renbäddningen igår!

 

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.