Allmänt

Första veckan på 2017!

God kväll fina du! Första veckan på det nya året är igång och snart är denna måndagen över. Idag tycker jag att tiden har gått extremt fort, men sen har vi också varit igång hela dagen, så har inte kollat på klockan.

Tuva-Li somnade strax efter klockan sju ikväll och sover nu gott. Jag försöker få in henne i lite nya rutiner inför inskolningen om två veckor. Veckorna innan kommer gå så otroligt fort, stoppa tiden känner jag även om det ska bli skönt att börja jobba. Men de nya rutinerna måste ha varit jobbiga idag, för innan vi gick ut på promenad, så satt vi i soffan och kollade i boken med olika djur. Hon satt lutad mot min arm och tittade, helt plötsligt blev hon tyst, loppan hade somnat pangbom, sittandes mot min arm ♥.

Förutom en liten promenad på strax över 9.5 kilometer, så har vår dag varit lugn och skön. Jag har möblerat om samt städat över hela lägenheten här hemma. Puffen som stod på Tuva-Li’s rum är inflyttad till mitt sovrum och imorgon ska Tuva-Li’s nya hylla med lådor till leksakerna monteras ihop. Bra med släkt som säljer exakt det man letar efter, ska dock köpa nya lådor, för färgerna matchar inte hennes inredning på rummet.

Senare i veckan ska mitt rum få sig ett litet lyft i form av en ny säng. Min farbror och hans fru skulle sälja sängen som har stått i deras övernattningslägenhet. Så min nuvarande säng kommer hamna hos min bror och jag får 40 centimeter extra att sova på i nya sängen – bra att både återbruka och bra för miljön!

Nu blir det egentid i soffan och svara på alla kommentarer! Imorgon ska jag sätta mig och utse vinnare i de tre sista luckorna, ibland behövs det lite paus från bloggen och det tog jag under nyårshelgen.

IMG_5895
Trött liten tjej tidigare idag!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.