Årsresumé

Årsresumé 2016 – del 3


Missa inte att tävla i lucka trettioett!


Nyårsafton och allra sista dagen på 2016! Vilket år det har varit – jag har fått vara mammaledig till världens bästa lilla tjej, jag har funnit nya vänner, flyttat in i vår nya lägenhet och jag har fått följa Tuva-Li’s utveckling varje dag.

Del ett och del två på denna årsresumén kan du läsa genom att klicka här och här. Jag hoppas att du kommer gilla tredje och sista delen också – nu kör vi!

September: vi gick på babysim, jag förberedde och planerade så mycket som jag kunde inför Tuva-Li’s ett års dag. Det hade även blivit dags för bloggmiddagen jag ordnade – en jättetrevlig kväll med både nya och gamla bloggvänner. Vi gjorde även en Smash The Cake-fotografering som Cassandra hjälpte mig med. Septembermånad innebar också att Tuva-Li sa “mamma” för första gången (den filmen kan du se här)IMG_3443

Oktober: en känslosam start på månaden – Tuva-Li fyllde ett år och jag undrade var tiden tog vägen. Månaden som jag också fick reda på att min tjänst som personlig assistent hade blivit tillsatt av vikarien som gick på mitt mammavik. Där och då började oron gnaga i mig. Förutom det hade vi en bra oktober med milt och fint väder.IMG_5787

November: jag började min månad med att flytta bloggen från blogg.se, som hade varit mitt “blogghem” i hela elva år. Men flytten hit till Finest har bara varit positiv än så länge. Jag sökte även en massa jobb och var även på ett par intervjuer som ej resulterade i några jobb. Men jag gav aldrig upp – även om det kändes hopplöst!IMG_4955

December: vilket år det har varit! Vi gick de sista gångerna på babysimmet innan julledigheten och väntar spänt på att nya kursen ska börja i januari 2017. Jag räknar ner till inskolningen, den 16 januari är det dags. Decembermånad blev också en glädjens månad – jag gav mig själv en tidig julklapp i form av ett nytt jobb som elevassistent. Nu blickar jag fram åt 2017 och alla möjligheter som kommer ges och all planering inför kommande saker.

Tack för att just DU har funnits där under både svåra stunder och glädjande stunder 2016, jag hoppas du stannar kvar under 2017!IMG_5663

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.