Årsresumé

Årsresumé 2016 – del två

Då var det dags för del två av tre på årsresumén för 2016! Del ett och de fyra första månaderna kom upp i tisdags och du kan läsa det inlägget här.

Jag hoppas att du som läser min blogg uppskattar dessa små årsresuméer. Jag har valt att korta ner texterna lite, för annars hade det blivit jättelånga inlägg.

Maj: en varm månad för att vara så tidigt på året! Vi umgicks mycket med nyfunna vänner och spenderade våra varma dagar på Gröningen här i Helsingborg. Jag var även på ett jättefint bröllop, då en klasskamrat gifte sig. Tuva-Li fick vara hos sin mormor och extra moffe under bröllopet. Jag fyllde även 27 år och hade lite middagsbjudning här hemma, min älskade lilla katt fick flytta till ett nytt hem också, då Tuva-Li’s snuva och hosta inte blev bättre.IMG_5710

Juni: jag kände mig som världens sämsta mamma för första gången! Tuva-Li trillade och slog sig och fick en bula vid örat. Planerade även Tuva-Li’s ett års dag och den kommande bloggmiddagen jag skulle ha längre fram 2016. Tuva-Li hade hunnit bli 8 månader och firade sin första midsommar tillsammans med mormor, moffe, släkt och vänner.IMG_5711

Juli: jag kickade igång mitt nya hälsosamma jag med en C9-box från Forever Living, jag blev även FBO för just Forever Living. Vi hann med ett besök på Bakken tillsammans med vänner och familj. Och varma dagar spenderades hemma hos mormor vid deras pool så Tuva-Li fick svalka av sig.IMG_5713

Augusti: jag fortsatte att planera inför bloggmiddagen som skulle hållas men även planering för Tuva-Li’s kalas. Jag hämtade paket hos vårt postombud som jag vet inte vad (började ett tag misstänka att de som jobbade trodde att jag hade ett shoppingberoende). Vi gick på babysim och myste med vänner och familjen.IMG_5714

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.