Samarbete | Sponsrade inlägg

Nappar och rabattkod!


Detta inlägget är ett samarbete med Twistshake.


Idag fick vi hem nya nappar från Twistshake! Tuva-Li (och jag) älskar både deras nappflaskor och nappar. Att det är så härliga färger gör det inte sämre.

Idag fick vi hem napparna i färgen turkos/peach. Älskar den färgkombon och vi har även flaskorna i dessa färger. Att man sen kan kombinera flaskorna och göra sin egen Twistshaketwistmix gör det bara ännu roligare.

Fram till den 31 december får du som läser min blogg hela 30 % rabatt på ditt köp med koden: sofiawerlinse30, hur bra är inte det? Gäller Twistshakes hela sortiment (även de redan rabatterade paketen). Så passa på att handla redan nu, innan koden slutar.IMG_5737

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *