Allmänt

Årets sista tisdag!


Missa inte att tävla i lucka tjugosju!


God kväll fina du! Hoppas att din sista tisdag på 2016 har varit bra och mysig. Jag hoppas också att du har klarat dig från stormen Urd som drog in igår.

Jag vaknade till när det var som värst inatt men jag lyckades somna om relativt fort igen, Tuva-Li sov som en stock hela natten utan att ens en gång vakna till. Tanken var att vi skulle tagit en promenad tidigare idag men det blåste rätt rejält under förmiddagen, så vi skippade faktiskt promenaden idag.

Istället blev det en mysig innedag! Packade upp alla julklappar som Tuva-Li fick samt att vi både har lekt med allt och även löst böcker. Mellan varven har vi myst till det med lite fruktfat och vila i soffan, helt okej tisdag ändå!

Har fått ett paket från Twistshake, men tänkte hämta det imorgon innan vi ska hem till fina Therese och Casper. Eller så tar jag det efter att vi hag varit på efterkontroll med bilen, den blev underkänd på två lampor, galet onödigt att sätta en tvåa på det men de har sina regler. Så imorgon hoppas jag att lamporna får grönt ljus.

Missa inte att läsa del ett i min årsresumé och läs gärna inlägget om min insamling som kommer pågå under hela 2017 – mitt mål är att samla in minst 10.000 kronor! ♥IMG_5715

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.