Allmänt

Onsdagkväll!


Missa inte att tävla i lucka tjugoett!


Hej fina du! Hur mår du ikväll och har din dag varit bra? Hur galet är det inte att om tre dagar sitter vi alla mätta och belåtna efter all julmat i sofforna runt om i vårt avlånga land!

Decembermånad har verkligen gått i en rasande fart, nyss fyllde Tuva-Li ett år, trots att det är över två månader sen hon gjorde det. Kan inte förstå att december snart är slut och 2017 är runt hörnet.

2017 ska bli vårt år här hemma! Låter kanske som en riktig klyscha men det känns som allt vänder. Tuva-Li ska skolas in och jag börjar på mitt nya jobb efter det. Jag är både spänd och förväntansfull. Att jobba som elevassistent är jag van vid men sist jag gjorde det var under 2013, så det är ändå tre år sen sist. Men jag gillar utmaningar, så det ska nog bli bra detta!

Vad nästa år har mer att erbjuda återstår att se! Jag planerar lite för bloggens framtid och hur jag ska ta den till nästa steg, jag planerar med min Forever-verksamhet och vem vet vad kärleken har att erbjuda? Allt kommer inom sinom tid och jag känner ingen stress över det.

Nu ska jag sätta mig på hela ryggen i soffan framför tv:n. Tuva-Li sover gott och jag passa på att svara på kommentarer och läsa bloggar som jag inte har hunnit göra idag.

Missa inte att tävla i morgondagens lucka i julkalendern. Kan du genom detta rimmet gissa vad vinsten kan vara: “Här får du klappen som har en iskall idé, att hålla din mat hela dan med kvalité!”.IMG_5547

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.