Allmänt

Måndag och julvecka!

God förmiddag fina du! Hoppas att din måndag har börjat bra och att resten av din julvecka blir lika bra.

Hur galet är det inte att på lördag är det julafton? Detta året känner jag verkligen ingen julstress, den stressen och oron som fanns ordnade till sig när jag fick jobbet som elevassistent. Ska försöka ordna någon liten julklapp till imorgon när vi är på Väla till Tuva-Li.

Hunnit med mycket nu under förmiddagen och Tuva-Li passar på att vila lite. Ska ut och hämta ett paket som har kommit till vårt postombud. Ingen aning vad det är för paket då jag inte har beställt något, återstår att se helt enkelt. Stannar ute på lekplatsen ett tag också, så vi dels får lite luft men så Tuva-Li kan få leka och gunga med.

Nu ska jag läsa lite bloggar och svara på kommentarer medan Tuva-Li vilar! Ska även skriva in i kalendern när det är dags för inskolning – 16 januari är det dags!IMG_5117

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.