Samarbete | Sponsrade inlägg

Inredning online!


Detta inlägget är ett samarbete med Printkungen.


Du har säkert tidigare handlat inredning på nätet och varför inte? Det är så enkelt att klicka hem en produkt istället för att gå till inredningsbutiken i stan.

Jag har börjat fundera över att göra något fint av mina fotografier för att bevara detta året på ett speciellt sätt. Printkungen.se är bloggen jag hittade bra tips hos, vad man ska tänka på och mycket mer om man vill skapa exklusivare heminredning.

Däremot kan en canvastavla vara värt en fin investering. Det finns gott om tryckerier online som för en billig peng tillverka fotoförstoring. Tavlan kommer att hänga ett par år på väggen därför är det absolut en smart idé att kanske bevara året på en tidlös canvastavla.

Det finns gott om inredningsbutiker på nätet därför har jag inte bestämt mig vad nästa projekt blir men något unikt blir det i alla fall som jag kan vara stolt över!IMG_5472

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *