Allmänt

Grinchen x 2


Missa inte lucka arton i julkalendern!


Förlåt i förväg för ett något bittert inlägg. Men det måste tas upp.

Grinchen 1:

Jag har själv en blogg(jul)kalendern och i början skrev jag till i kommenterarna jag skrev hos andra att de ej fick missa dagens lucka – så jag är inte heller Guds bästa barn!

Däremot har jag slutat att göra detta! Jag delar dagens lucka i facebookgruppen, på mitt instagramkonto och på min privata samt bloggfacebook. Hittar folk till mina luckor på det viset, så blir jag glad, även om det inte skulle vara över hundra tävlande varje dag.

Något som stör mig så otroligt mycket, att jag till och med numera raderar, är när där endast kommer kommenterar på mina inlägg om att lucka arton är öppnad i personens blogg! Att jag får kommenterar från personer vars luckor jag har tävlat i där vinnaren är utsedd, det tycker jag bara är bra, för jag kommer inte komma ihåg när just en viss lucka avslutas.

Grinchen 2:

När man skriver ett personligt inlägg, som för mig faktiskt är jättejobbiga att skriva ibland och när man blottar sig på det viset inför hundratals läsare varje dag, då vill jag ha någon form av stöttande kommentar!

Jag vill inte få en kommentar med “åh fin bild” eller “vad söt hon är” och framförallt så vill jag inte bara ha en svarskommentar på något som jag kommenterade i din blogg. Den senaste tiden har jag sällan skrivit svarskommentetar tillbaka till folk, för i slutändan – kommer du ihåg vad du skrev till mig om jag svarar tillbaka i din blogg? Jag svarar i min egna blogg på kommentarerna.

Och tar mig istället tiden att läsa igenom inläggen som du skriver i din blogg! Förlåt för bittert inlägg men istället för att hålla det inom mig och irritera mig på det, är det bättre att ta upp det här i bloggen.IMG_5411

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.