Allmänt

Torsdagkväll och planer!


Missa inte att tävla i lucka femton!


God kväll fina du! Hoppas att din torsdag har varit bra idag och att kvällen fortsätter lika så. Hur galet är det inte att det är fredag imorgon?

Veckorna nu i december har gått otroligt fort! Man hinner knappt med känns det som, nästa vecka är det julafton och snart går vi över till 2017. Förhoppningsvis ett bra 2017 med många nya möjligheter och många spännande saker på gång. Men vi börjar vårt 2017 med att skola in Tuva-Li på förskolan, min lilla tjej blir stor helt plötsligt.

Jag har satt mig tillrätta i soffan framför Ernst på TV4! Så himla mysigt att bädda ner sig i soffan med en filt, veckorna innan jul och kolla på Ernst. Jag får så mycket inspiration till saker jag själv skulle vilja göra.

Blir en lugn kväll idag! Tuva-Li sover, jag tittar på Ernst och sen blir det sängen för min del också. Imorgon ska vi iväg vid lunchtid till Tuva-Li’s ena gudmor, hon fyller år så vi ska dit på lunch. Blir nog en tur inom Dollarstore också, såg att de hade pepparkakshus fast som en kyrka, risken är väl att jag inte får ihop det med en busig 1-åring här hemma.

Nu ska jag titta vidare på Ernst och mysa ner mig i soffan! Missa inte att lucka sexton öppnas 07:01 imorgon och kan du gissa vad vinsten är imorgon genom detta rimmet: spika upp och dröm dig bort, du älskar ju ….. av denna sort!IMG_5411

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.