Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Stolt mamma!


Missa inte lucka tretton i julkalendern!


God morgon fina du! Hoppas att din tisdag och Lucia började på ett mysigt vis. Jag vaknade som vanligt halv sju, kroppen måste vara inställd på just den tiden. Dock inget mig emot, jag hann både svara på kommentarer samt utse vinnarna i lucka elva och lucka tolv.

Tuva-Li tog sovmorgon till kvart i åtta ungefär! Nu när det är mörkare utomhus tycker jag att hon sover mycket bättre. Bådas sömn blir ju påverkad av att inte få sova ut ordentligt och med uppvaknanden till och från. Värre för henne som fortfarande är så pass liten.

Måste faktiskt få skriva hur duktig Tuva-Li var imorse! Varje morgon när hon har vaknat, så sätter jag henne på pottan, dels för att vänja henne vid den men även för att börja potträningen så smått. Tidiga morgnar har hon suttit länge och inget har hänt. Jag har försökt med alla små knep, så som att starta kranen och göra ljud.

Samtidigt så vill jag inte heller tvinga fram något och stressa henne! Satte henne på pottan som varje morgon imorse och vem kissade på pottan för första gången? Världens bästa Tuva-Li!

Tokig som man är när ens barn gör något för första gången så blev jag jättestolt. Tuva-Li var nog nöjd också, för hon klappade händerna efteråt. Så nu blir det potträning med jämna mellanrum här hemma under dagarna.

När började du potträna ditt/dina barn?IMG_5347

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.