Allmänt

Måndagkväll!


Missa inte lucka tolv i julkalendern!


God kväll fina du! Hoppas att din måndag har varit bra och att veckan började på bästa vis. Tuva-Li sover sen ett litet tag tillbaka, trött liten tjej ikväll så lika bra att bädda ner henne och få henne att somna, än att försöka hålla henne vaken ett tag till.

Själv sitter jag i soffan och kollar på halv åtta hos mig som nyss började! Klockan åtta väntar Tina i fjällen, mysigt med matprogram på något vis, speciellt när det är bra program.

Tusen tack för alla fina ord i föregående inlägg! Jag blir alltid lite orolig när jag lämnar ut mig på det viset, men jag kan med handen på hjärtat säga att sen jag bytte portal, så har jag endast fått en “elak” kommentar. Känns otroligt skönt faktiskt att spamfilter sorterar så bra. Jag vill försöka få bort den där stämpeln och idealet om hur man ska se ut, alla kroppar är vackra – oavsett form!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, kolla på lite tv och samtidigt svara på kommenterar under reklampauserna. Kram på dig ♥IMG_5312

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.