Allmänt

Fartfylld lördag!

God kväll fina du! Förlåt för den dåliga uppdateringen härinne idag. Dagen har mer eller mindre gått i ett känns det som, nu har vi äntligen landat i sängen. Tuva-Li sover och jag kollar på Så mycket bättre.

Morgonen för oss började redan 06:30, jag hade gärna sett att Tuva-Li hade sovit lite längre men icke. Upp och fixade till oss både samt fick i oss frukost. Terminens sista babysim idag men Tuva-Li ville inte alls idag, skrik och gråt avslutade vi terminens sim med. Så idag var vi bara i en kvart innan jag valde att gå upp med henne, det är på hennes krav, för jag vill inte att hon blir rädd för vattnet.

Hem om efter babysimmet innan vi packade ihop oss och körde hemifrån! Dagen har gått i full fart, så inte konstigt att Tuva-Li slocknade direkt, har man endast sovit i en halvtimme så är det förståligt.

Jag vill ha Tuva-Li’s långa fransar!IMG_5221

Har låtit bloggen och telefonen vila lite idag! Otroligt skönt och jag borde ta och svara på alla fina kommentarer, men nu ikväll orkar jag inte. När jag har rundat av detta inlägget ska även jag stänga mina ögonlock och ladda batterierna.

Missa inte att nya luckan i julkalendern öppnas imorgon och det är faktiskt en vinst jag själv hade velat ha i mitt hem – låter det spännande?

Nu ska jag faktiskt runda av och lägga mig! Svarar på dina fina kommentarer imorgon. Sov så gott vackra du ♥IMG_5222

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.