Allmänt

Andra torsdagen och kväll!


Missa inte lucka åtta i julkalendern!


God kväll fina du! Hoppas att din torsdag har varit bra och att din kväll fortsätter lika så! Hur galet är det inte att vi redan har varit inne i decembermånad en hel vecka, veckorna går så himla snabbt och jag vill gärna att tiden stannar upp lite.

Ångesten kommer lite krypandes när jag tänker på att nästa månad så ska Tuva-Li skolas in. Känns som att hon föddes för bara någon månad sen. Nog för att det ska bli skönt att dela få skola in henne men även för att hon ska få mer socialt umgänge men jämngamla barn. Det blir bra för oss båda!

Jag söker jobb som en galning känns det som! Har skickat in några intresseanmälningar idag och även sökt några jobb, så jag hoppas att det vänder snart! Jag vill dels börja jobba igen men även slippa känna den där inre stressen varje dag – den är inte ett dugg rolig!

Nu ska jag läsa bloggar, svara på kommentarer och ha lite egentid framför tv. Tuva-Li sover sen ett tag tillbaka, trött liten fröken idag!IMG_5119

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *