Samarbete | Sponsrade inlägg

Toscansk tomatsoppa!


Detta är ett inlägg i samarbete med Buzzador


För ett par dagar sen fick jag hem två värdecheckar från Buzzador och Kelda! Jag har fått möjligheten att buzza Keldas soppor, perfekt när vi skulle iväg och handla till dagens middag.IMG_5071Idag fick det bli en toscansk tomatsoppa som jag tillsatte lite extra grädde i samt lite sambal oelek för att få upp hettan. Tuva-Li fick av soppan innan jag tillsatte chilin, annars hade det varit synd om hennes lilla mage.

När soppan var klar toppade jag den med strimlad skinka som jag brynte upp lite och tärnad mozzarella. Till soppan serverade jag även vitlöksbröd.

Så otroligt gott och soppan får, efter lite få modifieringar, ★★★★★ av fem stjärnor!IMG_5075

38 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.