Personligt

Jag älskar mig!

Min kropp har burit ett barn på insidan i 9 månader! Min kropp har burit på ett barn på utsidan i mer än 9 månader! Jag älskar varje liten del på min kropp, varje liten bristning på mage och bröst är ett bevis på att jag har fått den finaste gåvan i hela världen.

Ända sen 2008, året jag tog studenten, började  jag med diverse dieter och kosthållningar. Jag har hållt på i över åtta år med att gå ner i vikt, gå upp i vikt och sedan gå ner i vikt igen. Kroppen har fått ta otroligt mycket stryk genom att jag självmant har hållt på såhär.

Nog för att jag tog tag i mitt liv, min kropp och vikt tidigare i år, så är jag mer harmonisk och stolt över min kropp idag än vad jag var 2008 när jag vägde 60 kilo. Det stämmer kanske att man blir visare med åren eller så har jag kommit till insikt med vad som faktiskt är det viktiga!

Fokus ligger inte på att gå ner och nå min målvikt mer, fokus ligger på att bygga upp kroppen – inifrån! Jag tänker inte räkna kalorier eller points. Jag tänker inte ta bort kolhydrater och lägga till fett. Jag tänker äta med medvetna val och istället träna upp kroppen – inifrån!

Jag tänker inte lägga fokus på hur mycket jag har gått ner – jag ska lägga fokus på vad jag hittills har åstadkommit i mitt tänk kring att vara hälsosam.

Allas kroppar är otroligt vackra – oavsett hur den ser ut! Gör inte som jag har gjort i flera års tid och klanka ner på dig själv – för det spelar ingen roll om du exempelvis når din målvikt, för då hittar du nya fel att klanka ner på! Been there, done that!IMG_5018

50 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.