Allmänt

“Du behöver en man”

Det är vad mamma tycker i alla fall! Hon tycker inte att jag ska leva själv eller att vi ska leva själv. Men att hitta någon är inte det enklaste och framförallt så är jag mer “kräsen” nu när jag har fått Tuva-Li.

Jag vill inte träffa vem som helst och personen i fråga måste dels vara otroligt snäll, för jag vill att Tuva-Li ska växa upp i en trygg och kärleksfull familj. Men sen måste personen var barnkär, annars kommer det definitivt inte att fungera, då jag mer än gärna i alla fall vill ha ett barn till och ge Tuva-Li syskon.

Nummer ett i mitt liv kommer alltid att vara Tuva-Li, så jag vill inte heller ha en man som känner att han måste konkurrera ut Tuva-Li, för det kommer aldrig att gå.

Jag vet att mamma bara vill väl men jag skrattade gott när hon sa att hon skulle anmäla mig på en dejtingsida för ensamstående föräldrar! Där stoppa jag henne faktiskt.. Ska jag bli medlem på dessa sidorna, så vill jag göra det själv! Fast det hade kanske blivit bättre om någon annan hade fått beskriva en som person.

Fast samtidigt så tänker jag – vem skulle vilja dejta en ensamstående mamma utan jobb?IMG_5014

60 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.