Allmänt

Mysig dag!

God kväll fina du! Hoppas att din kväll har börjat på bästa sätt och att den fortsätter i samma stuk. Vi har fått middag i magen och nu leker Tuva-Li med sin klosslåda och jag passar på att uppdatera här och svara på alla fina kommenterar.

Vi har haft en mysig decemberdag, trots avsaknaden av sällskap! Kunde inte sitta inne och tråka idag, så tog på Tuva-Li sin overall, mössa och vantar och satte henne i vagnen och gav oss ut en runda.

Jag skulle posta ett paket som skulle skickas med, så passade på att göra det när vi ändå var ute. Tog en sväng inom affären också här hemma, då dem ska stänga så var det halva priset på alla varor i butiken. Tråkigt att dem ska stänga, för det var skönt att ha en butik rakt över gatan bara, speciellt om man fattas något till middagen eller dylikt.

Kom hem med både middag till Tuva-Li samt vanliga middagar. “Sparade” strax över 300 kronor, fattas dock lite vanliga basvaror som inte fanns i butiken men det kan man alltid handla på något annat ställe. Tuva-Li blev överlycklig när vi hittade hennes favoritkex från Organix, hon hördes däremot flera mil bort när vi skulle betala dem!

Blev en runda på lekplatsen med, kallt och blåsigt, men vi fick frisk luft och Tuva-Li fick både gunga och springa runt och leka. Att gå efter de lite äldre barnen på lekplatsen var väldigt populärt.

Glöm inte bort att tävla i andra luckan i julkalendern!

IMG_4972

42 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *