Livsstil | Hälsoresa

-21.8

Helt helt galet! När jag började resan mot mitt hälsosamma jag visade vågen siffrorna 110.8 kilo. 110.8!! Jag hade ingen ork till något, att ta promenader kändes i både benen och höfterna.

Jag ville inte vara den mamman som inte orkade leka med mitt barn, jag ville vara mamman som hade all ork i världen att både leka med min dotter och ta långa promenader med henne i vagnen. Hon blir inte yngre – hon blir äldre och får mer spring i benen, jag ville hänga med i hennes tempo!

Jag har inte ställt mig på vågen på ett bra tag nu! Sist jag vägde mig var i slutet av september. Det är skönt att inte ha den där ångestladdade känslan inför varje vägning, istället har jag valt att lägga fokus på bra mat och att faktiskt komma ut på dagliga promenader med Tuva-Li.

Imorse kände jag att det var dags för att se vad siffrorna visade, även om jag inte vill att de ska definiera mig som person. Imorse visade vågen siffrorna, exakta 89 kilo! Jag har sen jag startade mitt hälsosamma jag med en C9-box i juli gått ner 21.8 kilo.

Personligen tycker jag att jag är grym! Om man nu får vara lite egoistiskt och skriva så. Är  så glad att min coach introducerade C9 för mig så jag fick en ordentlig kickstart på mitt nya jag!IMG_4933

Vill du veta mer om C9 eller om Forever Living? Maila mig då på sofiawerlinforeverliving@gmail.com

31 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.