Allmänt

Lugn kväll och omröstning

God kväll fina du! Hoppas att din dag har varit lugn och fin och att din kväll är lika lugn och mysig. Tuva-Li sover sen en timme tillbaka och jag kollar på Grey’s Anatomy.

Har precis avslutat omröstningen till månadens blogg i december och vilken röstningen det har varit! Det har varit otroligt jämt mellan ettan och två hela tiden under omröstningen och jag vet resultatet MEN det får du inte reda på förens imorgon, så den karamellen får du helt enkelt suga på ett par timmar till. Imorgon förmiddag startar även en ny omröstning för månadens blogg!

Tuva-Li somnade nästan direkt efter att vi kom hem innan! Har försökt få henne att vila lite under dagen men icke, hon har totalvägrat och haft skrikfest så fort jag har lagt henne till rätta i sängen. Normalt sover hon i alla fall en gång om dagen och då efter lunch.

Hon kände väl att det inte behövdes någon sömn efter morgonens sovmorgon till kvart över åtta, tacksam mamma! Vanligtvis går vi upp mellan halv sju och sju på morgonen men inte idag!

Nu ska jag fixa med lite tidsinställda inlägg samt kolla klart på Grey’s Anatomy! Missa inte den allra första luckan i julkalendern som öppnas klockan 07:00 imorgonbitti.IMG_4852

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.