Allmänt

Tisdag och julgranspynt!

God kväll fina du! Hoppas att din dag har varit bra och mysig. Tycker att dagarna går så himla fort nu inför julen, helt galet att det snart är december.

Dagen har spenderats här hemma med massa mys och bus men även lite bloggjobb inför julkalendern som drar igång på torsdag. Galet att det har gått så snabbt sen jag skrev att det skulle bli en julkalender. Ännu galnare är att jag har fått ihop 31 stycken företag på bara några få månader – fantastiska sponsorer!

Tidigare i eftermiddags var pappa här och levererade vår julgran han köpte uppe i Ullared när han var där. Fick hjälp med att sätta ihop den och snygga till den, annars hade jag nog fortfarande hållt på med den. Just nu är där lampor och julgranskulor i den, funderar fortfarande på om där vara glitter eller ej. Fattas en julgransmatta under bara och lite annat smått – sen är den komplett!

Så imorgon tänkte jag ta lite nya julkort och hoppas på en lite mer juligkänsla! Annars har jag de tidigare bilderna som togs som en reserv. Ska bli spännande att se om jag lyckas med lite nya bilder.

Nu ska jag svara på fina kommenterar och fortsätta kolla på Hela Sverige Bakar! Kram på dig ♥.IMG_4875

32 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *