Allmänt

Mammalista: dag 6

Måndag och dags för dag sex på den härliga mammalistan! Jag har valt att svara på listan varannan dag, för att inte tjata ut dig med listor ♥

Lördagens svar och dag fem kan du läsa här!

Dag 6: Har du alltid velat ha egna barn? Varför/varför inte?

Jag har alltid velat ha egna barn, att få uppleva en eller flera graviditeter. Tyvärr gick jag miste om hela graviditeten med Tuva-Li och det kan jag “sörja” lite, att inte få det där plusset på stickan, att inte ha några ultraljudsbilder eller att få “boa” innan hennes födsel.

Jag har alltid vetat sen jag var femton och gjorde en abort att jag i framtiden ville bli mamma! Vid den tidpunkten var det inte rätt och det kändes inte heller rätt att få barn – jag var ett barn själv. Jag ville lägga fokus på skolan och ha en utbildning innan jag skaffade barn.

Och i framtiden blir det absolut fler barn! Och denna gången ska jag uppleva hur det är att vara “gravid” – med allt vad det innebär.IMG_4813

19 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.