Länkbyte | Gästbloggare

Länkbyte: Sandra

Länkbyte med Sandra! Nedan finner du hennes text om sig själv och sin blogg 

Hejsan! Mitt namn är Sandra och jag är en livsstilsbloggare på www.sandrasg.se.

Till största del skriver jag om hästar som är en stor del utav min vardag. Jag är hästägare till ett sto som heter Hailey. Hailey kom till mig i mars 2016 och har varit skadad nästan hela sommaren. Vi har just nu kommit igång i full form igen efter en lång igångsättning. Mitt stora mål just nu är att börja träna dressyr med Hailey för att under 2017 kunna visa upp oss på tävlingsbanorna. Jag har haft egen häst sedan jag var 5 år och har varit ute på tävlingsbanan och kämpat i hoppning tidigare, nu ska jag “skola om mig själv” och börja satsa på dressyren tillsammans med min underbara häst Hailey.

Utanför stallet är jag nog världens tråkigaste tjej? – Skoja! Men hästar är mitt liv och det är de jag lever för. Jag bor tillsammans med min sambo Marcus och vi har två katter tillsammans och så har jag min lilla kanin också. Djur är en stor och viktig del i mitt liv och vad hade man gjort utan dessa goa djur?! Jag träffar vänner i den mån jag hinner då jag även jobbar stor del av mina dagar. Min stora dröm om min framtid är att börja läsa till förskollärare och det kommer jag börja med så fort jag fått mitt körkort som jag kämpar med just nu!

I min blogg får ni vara med i mitt liv, följa mina mål och drömmar som blir verklighet och helt enkelt bara ha riktigt kul tillsammans med mig!

Kram på er! Hoppas vi ses inne på bloggen! Sandra ♥99B95799-086E-4C38-8B6F-525902AC95A2

Vill du göra ett länkbyte? Maila text samt bild till sofiawerlinblogg@gmail.com!

12 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.