Allmänt,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Du är aldrig ensam!

När stormen river, när broarna brinner.
När hopp och mening, bara försvinner.
När jag känner mig liten och när ingen finns där.
Då är jag ändå aldrig ensam, så länge du finns här.

Du är aldrig ensam var det första som mötte mig när jag öppnade paketet som låg i brevlådan idag! Jag blev väldigt rörd av att jag dels fick denna fina gåvan men även över orden.

För ett tag sen skrev jag ett inlägg om att jag känner otroligt ensam fast jag har många nära vänner och familj att umgås med. Trots att jag har allt det där och jag har den finaste skatten i mitt liv, så är känslan av ensamhet och vara ensam jättestor.

När jag såg de orden så kändes det rakt i hjärtat! Det kunde aldrig i tiden ha varit så rätt som nu. Jag kommer bära med mig det och alltid veta att oavsett hur ensam jag känner mig, så har jag en otrolig familj, otroliga vänner och så har jag dig, en otrolig läsare, som finns där som en stöttning varje dag.

Jag kan nog aldrig beskriva hur mycket du faktiskt betyder för mig – inte för statistikens skull utan för dina ord! Dina ord som lyfter mig från de mörkaste djupet, blir otroligt känslosam när jag bara skriver dessa raderna.

Så TACK för att du är du och för att du gör så jag aldrig är ensam!IMG_4754

//halsband från anglaskar (instagram)\\

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.