Allmänt

Torsdagkväll!

Min höft- och svank gör otroligt ont! Trodde det skulle bli bättre av Aloe Heat Lotion och två alvedon men icke, ska bli spännande att ta sig upp ur soffan sen när jag ska lägga över Tuva-Li i sin säng. Vill sällan klaga på smärtor men idag gör det otroligt ont.

Skrev om att jag fick himla givande samtal tidigare i förmiddags – vill så gärna skriva vad det handlar om men vill inte jinxa något. Lovar att berätta så fort jag har fått klartecken, känns skönt att diskutera fram och tillbaka med bästa Anna! Alltid skönt med råd från annat håll.

Fredag imorgon – inga planer för vår del! Blir en lugn dag och förhoppningsvis är höften och svanken bättre. Märker som tur är inte av det när jag rör mig men jobbigt ändå, blir en lång natt! Får smörja på extra heat lotion från Forever Living.

Nu ska jag kolla klart på Tunnelbanan! Efter det blir det sängen för både mig och Tuva-Li, ska dock svara på kommentarer och fixa lite tidsinställda inlägg men det får bli när hela ryggen hamnar i sängen. Kram kram ♥IMG_4681

Vackraste himlen imorse!

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.