Samarbete | Sponsrade inlägg

Samarbete: Pozehair.se

//Inlägg i samarbete med Pozehair.se, innehåller klickbara länkar\\

För ett tag sen fick jag hem två stycken borstar – special extension brush och Poze extension detangler samt Poze 5 in 1 hair styler från Pozehair. Borstarna älskar jag och hårstylern har jag hunnit testa lite snabbt en gång.

Gillar att borstarna inte fastnar i håret när man borstar igenom det! Detanglern är superbra när håret fortfarande är fuktigt efter en dusch, håret går lätt att borsta igenom och den sliter inte på håret.IMG_4512

Hårstylern testade jag i helgen när vi skulle iväg! Lockade till håret med den lite tjockare och det blev ett fint fall på håret som höll sig länge.

Poze 5 in 1 kommer med fem olika skaft, i olika tjocklekar, som är utbytbara! Temperaturen går att ställa in på 120-200 grader och du har även 1 års garanti på din styler!
IMG_4696

Ska bli spännande att testa alla storlekarna på de utbytbara tängerna! Ska försöka locka håret ordentligt en dag senare i veckan och visa hur det blir.

Tyvärr ligger fortfarande kommentarsfunktionen nere! :(. Jättetråkigt och jag hoppas det kommer igång inom kort. Saknar alla fina kommenterar från dig!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.