Allmänt

Onsdag igen..

Tusen tack för de fina kommentarerna i föregående inlägg! Jag är den som alltid kommer tycka att har man inget snällt att skriva – skriv inte alls. Ord tar hårdare än du tror, jag väljer att öppna upp mig och jag vill inte få en massa skit kastad på mig då.

Jag tycker redan att det är jobbigt och ledsamt som det redan är! Tuva-Li kommer inte förstå mycket av denna julen heller men det gör det inte mindre värt att fira jul. Hon kommer få en underbar jul tillsammans med mig och folk som älskar oss och jag ska försöka vara positiv. Allt löser sig förr eller senare!

Tuva-Li vilar och jag har precis svarat på alla kommentarer. Vi var ute en runda innan, blev en liten promenad och sen en runda inom vårt postombud för att hämta ut lite paket. Ett paket från Libero och två paket till julkalendern som startar nästa vecka.

Nu blir det lite bloggläsning och ta det lugnt! Storstädade här hemma igår, putsade fönsterna och satte upp mina adventsstjärnor i fönsterna. Bara en stjärna till Tuva-Li’s fönster som fattas.IMG_3477

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.