Q and A

Frågestund: svar del två

Tack för frågorna i min frågestund! Det kom in några stycken, så jag valde att dela upp frågorna och svaren i två inlägg, för att du ska slippa sitta och läsa otroligt långa inlägg. Del ett med svaren kan du läsa här!

Annelie:
Hur är det att jobba som personlig assistent när du inte är mammaledig?
Skulle du vilja ha fler barn i framtiden?
Vad har du för planer rent allmänt med bloggen, livet och Tuva-Li?

Svar:
Att jobba som personlig assistent är otroligt givande, jag älskar att få hjälpa människor i deras vardag och vara en stöttning. Man får så otroligt mycket tillbaka!

Jag vill gärna ha fler barn i framtiden men det får dröja något år till.

Jag tycker egentligen inte om att planera upp hela livet, det är lite det som händer, det händer! Just nu är planerna att Tuva-Li ska få en stabil och bra uppväxt, att jag ska hitta ett fast jobb och planerna med bloggen är just nu att ha den som en liten offentlig dagbok, att få dela vårt liv med er läsare – höga berg som djupa dalar!

Louise:
Vad fick dig att börja blogga?

Svar:
Jag började blogga när jag gick sista året på gymnasiet! Bloggen hade jag mest för att skriva om det sista året och allt inför studenten och balen. Sen fortsatte jag efter studenten och bloggade då mycket om min hälsoresa fram tills Tuva-Li föddes.

Sandra:
Vad är det roligaste med att vara småbarnsförälder?

Svar:
Det roligaste med att vara småbarnsförälder är att varje dag så händer något nytt i hennes liv och utveckling. Det är jätteroligt att se och höra henne säga små ord, att se henne bli en egen och stark individ. Varje dag är ett äventyr!

Miss Tosse Queen:
Hur är det planerat att ni ska fira jul detta året?
Vad har du/tänker du köpa till Tuva-Li i julklapp?

Svar:
Vi kommer fira jul tillsammans med min pappa, min lillasyster och Tuva-Li’s morfar/moster dagen innan julafton.

Själva julafton kommer vi att fira med min mamma/Tuva-Li’s mormor, extra moffe samt min mormor/Tuva-Li’s gammelmormor och min bror/Tuva-Li’s morbror.

Jag har inte kommit så lång med de planerna än! Jag har spanat in bland annat en bondgård i trä till henne, puzzel, klossar och något annat som både låter och blinkar. Och sen blir det säkert något med Babblarna! Tycker att det är så svårt att hitta bra presenter till en 1-åring.IMG_4656

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *