Allmänt

Uppdateringsmög!

Sämsta uppdateringen här idag! Jag har fått mer eller mindre psykbryt på telefonen idag! Skulle uppdatera mina Facebookappar men då gick inte det, för jag var tvungen att ha senaste versionen av iOS.

Så från klockan var typ halv två fram tills nu har jag försökt säkerhetskopiera telefonen och uppdatera den! Först nu lite över sju ikväll lyckades jag, efter att ha frigjort mängder med plats på datorn och raderat över 2500 bilder från iPhonen.. Ja, jag hade över 4000 bilder på min telefonen, både dubbletter och trippla bilder av en och samma bild – grymt onödigt!

Så nu är telefonen både säkerhetskopierad OCH uppdaterat efter många om och men. Hädanefter ska jag med jämna mellanrum föra över bilderna från telefonen till en extern hårddisk.

Nu ska jag ta egentid i soffan, Tuva-Li sover och jag inväntar ett webinar som börjar vid kvart över nio. Fram tills dess ska jag passa på att läsa bloggar och svara på kommentarer.

image

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.