Samarbete | Sponsrade inlägg

Samarbete: nolu.se

//Inlägg i samarbete med Nolu.se, innehåller klickbara länkar\\

I fredags fick jag hemma ett otroligt snyggt betongbord till vår hall här hemma från Nolu. Börjar kännas som att hallen börjar bli komplett nu.

Nolu.se är ett inredningsföretag som finns online, målsättningen är att erbjuda förstaklassig inredning till ett pris som passar allas plånböcker. Nolu försöker så detaljerat som möjligt beskriva kvalitén och känslan på deras inredning, för att Du som köpare ska vara så säker och nöjd som möjligt, trots att du inte kan klämma och känna på produkten innan du får hem den.

I fredags fick jag som sagt hem det otroligt snygga Jamocha Sidobord Betong, det passar in otroligt bra i hallen här hemma. Har velat har ett litet avlastningsbord, som man kan dekorera snyggt och som gör hallen lite mer välkomnande.

Jag är otroligt nöjd och jag längtar tills det ska julpyntar här hemma så man kan göra bordet lite julmysigt med ljus och annan dekor.IMG_4649IMG_4651IMG_4650

Spana in Nolu’s övriga sortiment här!

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.