Livsstil | Hälsoresa

Då och nu!

Den 18 juli i år tog jag tag i både min hälsa och vikt efter förlossningen med Tuva-Li. Jag ville inte göra det direkt efter då jag ammade och ville inte att just amningen skulle bli påverkad. Det blev dagliga promenader när jag väl kunde gå igen efter min operation i samband med förlossningen.

Jag åt relativt nyttigt men större mängd då amningen krävde så mycket energi och för att få en bra mängd på mjölken, åt och drack jag så inte den skulle bli påverkad.

När jag vägde mig den 18 juli, visade vågen siffrorna 110.8 kilo! Tresiffrigt som jag inte ville se på vågen, min kropp har burit ett barn och det är jag otroligt stolt över. Men där och då kände jag att det var dags att bli en mer hälsosam mamma till Tuva-Li, jag vill orka med i hennes tempo och hennes lek.

Jag är Independent Forever Business Owner (FBO) för Forever Living’s produkter, så jag valde att köra en kickstart i form av våran C9-box. En hälsobox som lägger grunden för ens nya hälsosamma jag. Boxen ska inte ses som en detox!

När nio dagar hade passerat hade jag gått ner -5.2 kilo (mycket vätska) och totalt hade jag tappat -45 cm på alla mätpunkter. Jag har lagt fokus på nyttig och hälsosam mat samt att ta dagliga promenader.

Nu när jag skriver detta, är det den 19 november, jag har varit igång med mitt hälsosamma nya jag i fyra månader. På dessa fyra månader har jag lyckats gå ner från 110.8 kilo till 93.8 kilo, en minskning på -17 kilo! Och totalt har jag tappat över -70 cm totalt på alla mätpunkter på kroppen.

IMG_4622

Vill du veta mer om C9 eller våra övriga produkter? Eller har du kanske lust att bli en del av mitt team? Maila mig gärna på sofiawerlinforeverliving@gmail.com

52 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.