Allmänt

En bra fredagkväll!

En bra och mysig fredag är snart till enda! Tuva-Li totaldäckade så fort hennes gudmor gick utanför dörren. Vi har haft en mysig kväll med min bästa vän och Tuva-Li’s älskade gudmor. Inte många som får ha sin bästa vän som gudmor till ens barn, jag är otroligt glad över att hon ville ta en av dessa rollerna. För vi har inte bara en gudmor, vi har tre gudmödrar – min mamma, Anna och Sandra!

Det har varit jättetrevligt och mysigt med både sällskap och middagssällskap idag, så mycket roligare att både laga mat och äta i sällskap av vänner. Så fler vänner är mer än välkomna på middag – halv åtta hos Sofia!

Strax ska jag själv krypa ner i sängen och ladda batterierna inför morgondagens babysim. Heter det verkligen babysim när de är över 1 år? Halv nio hämtar mamma oss imorgon, så då gäller det att vara pigga och glada. Vi har förmånen att mamma vill följa med oss varje lördag.

På tal om annat, jag har chansen att bli veckans blogg hos Miss Tosse Queen och jag skulle bli så otroligt glad om just Du la din röst på mig – du finner mitt namn längst ner i listan! Röstar du på mig så lämna gärna en kommentar här så får du en länkning efter omröstningen.

IMG_4611

Detta bordet fick jag hem idag! Mer info kommer under helgen! 

 

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *