Personligt

Många tårar!

Nu har det varit skrikfest här hemma ett bra tag! Och jag orkar verkligen inte med fler dagar med skrik så fort det ska läggas för vilan mitt på dagen eller när det ska nattas inför kvällen eller att det bara skriks överlag på dagen. Grannarna både under, över och sidan om måste ju undra vad som händer när hon skriker så.

Jag får absolut inget gjort när hon är i det tillståndet, jag skulle fixa med middagen medan hon vilade var tanken, den tanken får jag glömma för jag kan inte ha henne skrikandes och gråtandes under tiden.

Jag är helt slutkörd i både kroppen och huvudet! Jag har egentligen inte ens orken till att fixa med middag, men jag gör det ändå för jag vill att Tuva-Li ska få bra mat och jag behöver energin. Men när väl maten är klar så är jag knappt något, jag ser till så Tuva-Li äter sig mätt och sen tar jag någon tugga.

Varje kväll somnar jag gråtandes, för energin är helt slut! Jag älskar Tuva-Li över allt annat och skulle plocka ner både stjärnor och planeter för hennes skull – men vissa tillfällen hade jag velat ha en partner som kunde avlastat lite.

img_4096_58122a779606ee42bc57a3b3

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.