Länkbyte | Gästbloggare

Länkbyte: Malin Ranta

Dagens länkbyte är tillsammans med fina Malin! Nedan finner du hennes text om sig själv och sin blogg.

Jag heter Malin och är 24 år gammal och bor med min sambo och våra 2 underbara barn födda 2013 och 2016. Bloggen handlar om mitt familjeliv och allt vad det innebär.

I februari 2016 flyttade vi in i vårt radhus/bostadsrätt och då följde det med lite renovering som jag gärna delar med mig av. Då bloggen även är på uppgång har jag lite samarbeten på gång av olika slag vilket är väldigt roligt och jag har även gett mig in på detta med vloggar!

Malins blogg hittar du här! ♥

IMG_4533

Är du intresserad av ett länkbyte? Maila mig då din text och bild till sofiawerlinblogg@gmail.com

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.