Personligt

Känslor och tankar..

Hemma i vår trygga vrå! Tuva-Li sover sött i min famn, jag kramar och pussar på henne lite extra och känner hennes små, lätta andetag och hennes lilla hjärta slå.

Själv sitter jag här med alla känslor! Jag känner mig så otroligt ensam om kvällarna när Tuva-Li har somnat. Det enda sällskapet om kvällarna är tv:n och hur rolig är den på en skala från ett till tio? Tv:n ger inte mig det är sällskapet att sitta och föra en konversation med någon.

Vissa tillfällen tyckte jag att det är skönt att vara ensamstående och singel, vid andra tillfällen hatar jag det och jag saknar att ha en partner att dela livet med. Ha någon och gemensamt få skapa ett liv tillsammans och med allt vad det innebär.

Det är nog inte svårare att hitta någon när man har barn, däremot har jag blivit noggrannare med vem jag väljer att träffa. Jag har inte bara mig själv att tänka på, jag har Tuva-Li och hon ska få en stabil uppväxt, inte en uppväxt med någon som kanske inte vill ha barn.

Nu ska jag ta mina tankar och känslor och krypa ner i sängen bredvid den som har första platsen i mitt hjärta ♥

IMG_3916

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.