Samarbete | Sponsrade inlägg

Samarbete: Pozehair

//Inlägg i samarbete med Pozehair.se\\

Innehåller klickbara länkar.

Igår hämtade jag ut ett paket som kom i fredags! Eftersom vi har varit iväg hela helgen blev jag glatt överraskad över innehållet i gårdagens paket. Tuva-Li ville gärna ha en utav produkterna – kan du gissa vilken?

Jag har inlett ett samarbete med Pozehair.se. Pozehair startade 2008 med målet att skapa och utveckla enastående produkter med hög kvalité. Poze är idag ett internationellt varumärke och deras produkter används från professionella stylister, artister och kvinnor världen över.

Igår fick jag hem två stycken borstar – special extension brush och Poze extension detangler samt Poze 5 in 1 hair styler. Ska bli spännande att testa alla produkter och den ena borsten har jag redan hunnit testa.

Sen förlossningen har mitt hår varit katastrof och varje gång jag ska borsta igenom det så trasslar det in sig och fastnar i borsten. Blev superglad över detanglerborsten, hört mycket gott om den. Kan säga redan nu att borsten inte fastnade i håret!

Kommer skriva mer om varje produkt senare i veckan i ett eget inlägg! Är du nyfiken på Poze produkter? Spana då in deras sida ♥.

IMG_4512

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.