Personligt

Känslostorm!

Jag har så mycket som jag vill skriva, men jag vet inte i vilken ände jag ska börja i! En riktig känslostorm med höga berg och djupa dalar. Trots alla känslor och alla tankar kring livet i stora skalor och små skalor, så känner jag mig mer harmonisk och mer lugn inombords. Att öppna upp mig och blotta mig, är något av mina bättre val i livet..

För att bli den bästa mamman till Tuva-Li, behövdes kanske det valet göras, att bli mer personlig och inte bara skriva om det ytliga i vårt liv och vad vi har gjort under dagarna. Att gå ner på djupet och faktiskt bearbeta alla känslor som ligger dolda. När man har barn kommer det alltid finnas en ständig oro om hur hon mår, vad hon tänker och känner – för att tillgodose hennes känslor, rädslor och tankar måste jag bearbeta mina känslor, tankar och rädslor.

Jag vill vara den där mamman som fångar upp hennes funderingar och lägga fokus på dem och få henne att må bättre eller vad det nu kommer till och då måste jag arbeta bort mina underliggande känslor och rädslor. Jag vill inte projicera det över på Tuva-Li, hennes uppväxt ska bli harmonisk och välmående ♥.

IMG_4293

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.